Remote vibrator wat is dat?

19-01-2018

 

Hou je ervan om te bepalen wanneer je partner seksueel gestimuleerd wordt door trillingen van een vibrator, dan moet je beslist een remote vibrator kopen. Wat is dat nu eigenlijk, heel simpel gezegd is dat een vibrator die werkt met een afstandsbediening, hij is dus op afstand te bedienen, dit werkt meestal vanaf een maximaal een paar meter. Erotiek-winkel.com heeft ook remote vibrators in zijn assortiment dus als je er een wil kopen kan je even in onze webshop kijken.

Wat voor soorten heeft erotiek-winkel.com?

Je hebt de eitjes en bullets en de remote control panty vibe en een heel bekende het fifty shades freed vibratie-eitje. Deze zijn heel makkelijk te dragen voor je partner als je de deur uitgaat, naar bijvoorbeeld restaurant of op een date met je partner en natuurlijk bij elke andere gelegenheid. Het is dan heel spannend want jij hebt dan de afstandsbediening en kan dan bepalen wanneer je partner gestimuleerd wordt door trillingen van de vibrator, het maakt de avond lekker spannend en is een geil voorspel of je laat je partner al klaarkomen tijdens je uitje dat is ook nog een mogelijkheid, maar het mooie eraan jij bepaalt het met de afstandsbediening, je partner is dus afhankelijk van jou.

Je hebt ook nog remote vibrator speciaal voor de anus.

Sommige remote vibrators zijn meer voor thuis gebruik omdat ze geen draadloze afstandsbediening hebben. En dan heb je ook nog de vibrators met afstandsbediening in penis vorm of soort van penis vorm die je lekker diep kan inbrengen inde vagina om daar na te laten besturen door je partner of natuurlijk jezelf. Om lekker klaar te komen.

Bekijk ook eens
Fifty Shades Freed Vibratie-Eitje Met Afstandsbediening

€ 99,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Love Chair

€ 37,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Eclipse Remote Silicone Vibrator

€ 83,26 € 97,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Anal Fantasy - Remote Control Plug

€ 72,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Remote Control Panty Vibe

€ 57,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Red vibro bullet with remote control

€ 32,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis