Koop condooms bulk verpakking (bespaar tip).

16-11-2017

Tip voor de klanten van erotiek-winkel.com zodat ze wat kunnen besparen op hun seks kosten.

Koop je vaak pakjes condooms van 3 of 12 stuks dan betaal je veel geld voor een condoom.

Maar dat kan goedkoper, de prijs per condoom gaat naar beneden als je een groot aantal condooms in een keer koopt. Je kan altijd kijken op de webshop erotek-winkel.com of ze je favoriete condoom merk hebben in een grootverpakking, dit zal vaak het geval zijn, dus doe je voordeel en koop een bulk verpakking condooms. Je hebt bulk verpakkingen in verschillende hoeveelheden bijvoorbeeld 72, 100, 144 maar ook duizend stuks in 1 verpakking, hoe groter de verpakking hoe goedkoper het wordt. Betaal je voor een pakje van 3 stuks condooms meer als een euro per stuk, maar grootverpakking van duizend stuks, betaal je een stuk minder en dat is weer veel voordeliger voor jou als klant. Hieronder hebben we enkele voorbeelden van voordelig condooms kopen, ze zijn een stuk goedkoper per stuk, maar de veiligheid is niet minder omdat je minder betaalt, de prijs per stuk is lager omdat het een grootverpakking is, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je veiligheid met betrekking tot zwanger worden of soa’s krijgen.

Voorbeelden van goedkope goede condooms:

 

 

 

Heb je veel condooms nodig zijn dit dus hele goede en voordelige condooms, als deze niks voor jou zij kan je op de website kijken welke condooms het beste bij jou passen. We hebben verschillende grootverpakkingen condooms.

Weet je niet wat je met zoveel condooms moet, maar hou je wel van korting  of  spullen voor een goede prijs, kan je ook samen met andere personen gezamenlijk grootverpakking aanschaffen je kan bijvoorbeeld met groep vrienden en kennissen afspreken om bulk verpakking samen te kopen en te delen, of als je bijvoorbeeld met groep vrienden op vakantie gaat of vaak gaat stappen in het weekend of andere activiteit waarbij je misschien condooms nodig hebt gezamenlijk condooms in te slaan. Of met de studenten vereniging ofzo gezamenlijk condooms kopen. Als je ze niet alleen op krijgt, kan je dus ook delen met andere.

Voor sommige beroepen is het ook handiger en voordeliger om grote hoeveelheden te gelijk aan te schaffen dat geld niet alleen voor seks werkers maar ook voor voorlichters over seksuele voorlichting, als ze moeten laten zien hoe een condoom werkt aan grote groepen mensen of als je voor andere reden veel condooms nodig hebt.

Ook nog nuttig om te weten.

Als je bestel bedrag op erotiek-winkel hoger is dan 50 euro, betaal je ook nog eens geen verzendkosten.

En je spaart ook nog spaar punten, en deze spaar punten zijn ook nog eens geld waard, elke spaarpunt is 3 eurocent waard. Lees hier de voorwaarden van het spaarprogramma.

 

Bekijk ook eens
Durex Anatomic Condooms - 144 stuks

€ 59,95

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
London Condooms - 1000 stuks

€ 159,95

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis