Is het viberator, viborator of vibrator ?

19-01-2018

Is het viberator, viborator of vibrator, hoe schrijf je dat nou?

Er zijn nog altijd een hoop Nederlanders en Belgen die vibrator verkeerd schrijven, ze schrijven dan viberator of viborator, dat is ook niet zo heel erg gek want zo spreken de Nederlanders en Belgen het vaak ook uit en dan zie je vaak dat het ook zo geschreven wordt, maar het is voor de duidelijkheid niet viberator of viborator maar het is een vibrator. Hoop dat ik jullie nu wat geleerd heb voor de mensen die het nog verkeerd schrijven.

Wat is een vibrator?

Een vibrator is een seksueel hulpstuk om de vagina of anus mee te penetreren het heeft ook nog de functie dat hij kan trillen (vibreren). Dit trillen kan een vibrator vaak ook nog in verschillende standen. Sommige vibrators zijn alleen voor stimuleren g-spot of clitoris.

Je hebt vibrators in verschillende soorten, kleuren maten.

Aluminium, glazen, mini, klassieke, licht gebogen, realistische, opleg, speciale vorm, wand vibrator.

Je hebt Anaal vibrators, die zijn voor anaal gebruik. Dubbele vibrators voor stimuleren bijvoorbeeld anus en vagina. Gadget vibrators in de vorm van bijvoorbeeld een vibrerend slipje. Vibrators voor de g-spot te stimuleren. Koppel vibrators waar twee mensen plezier van kunnen hebben zijn er ook. Vibrators die werken met luchtdruk. Opblaasbare vibrators. Een vinger vibrator kun je gebruiken bij het vingeren. En XXL-vibrators als je een hele grote wil. En dan ook nog de strap-on variant en natuurlijk de tarzan.

 

Maar ik zal het nog een keer vertellen voor de hardleerse mensen, het is niet viberator of viborator maar het is een vibrator. Hoop dat jullie wat wijzer zijn geworden van deze informatie.